I'M BACK BITCHES

Hei. Jeg har slettet alle mine gamle innlegg. Jeg startet å blogge for at folk ikke skulle være så redd meg og min situasjon. Jeg ville ha en plass der jeg kunne forklare min side av sykdom min. Jeg ville at alle min gamle venner og familie skulle vite hva som skjedde med meg. Dette synes jeg var en lurt da, men jeg synes ikke at jeg fikk frem hva som egentlig skjedde med meg og hva jeg går igjennom. Jeg har en lang vei og gå før jeg blir helt frisk. Derfor vil jeg ha en plass der jeg konsentrere meg om de gode tingene i livet mitt. Jeg elsker å skrive. Akkurat nå holder jeg på å skrive en Novelle/Roman. Det skulle først være en roman, men den som hjelper meg med boken min fortalte meg at det kanskje var bedre for meg å starte med Novelle, men nok om det. Jeg kan heler skrive et annet innlegg om hva boken handler om og hva det slutt blir til.

Jeg vil nå at de rundt meg skal bli kjent meg som person og ikke som den syke. Jeg er ei jente som er unormalt glad i fotball. Jeg ser på alle kamper jeg fortid til og det blir mange. haha. Jeg elske og ta bilde av meg selv. Det høre kanskje rart men jeg elske selfies. Jeg har funnet ut at jeg har blitt veldig glad i å trene. Det å bruke kroppen sin og presse seg hele veien er noen som jeg elsker. Jeg er ikke så veldig glad i kondisjonstrening, men jeg begynt å jogge nå også bare for få litt variasjon. Siden at dette er noen av mine lidenskaper, så tenke jeg at bloggen min skulle handle om disse tingene. Jeg blir og skrive litt om mine anfall, men ikke som før. Jeg håper bloggen kan bli en plass der jeg kan rømme litt fra virkeligheten. Jeg vil dele så mye jeg kan med med mine lesere men blir å prøve å holde det på en positiv bane. Jeg gleder meg til denne utfordringen og jeg håper dere liker endringene jeg gjør og dere vil ta denne reisen samme med meg :)

 

Én kommentar

05.04.2017 kl.16:43

Ha en fin dag! :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits