surprise party

                                                                    

 

Herregud for en kveld jeg hadde i går. Jeg har vært syk i to uke nu og i går følte jeg litt bedre. Noen som skulle vise seg til å være j***lig bra. Igår skulle jeg pakke for jeg skulle nemlig sove hos BAE, men da jeg skulle begynne begynte de som bor ilag med meg og skulle sminke meg og styre. Noen som jeg ikke var særlig gira til. Jeg prøvde stadig vekk å si, "hallo, jeg skal bare spille Fifa sammen med han Andre", men når det hadde godt ei stund så følte jeg meg jo veldig gira på en fest. Lol jeg kunne kle meg sånn her for å spille Fifa. Sånn fungere det jo ikke.

 Jeg begynte  å sende noen snaper rundt om noen var gira på en fest. Og etter ei stund fikk jeg svar, men så fikk jeg jo et spørsmål  om Andre altså BAE var gira på fest. Noe jeg ikke kunne svare på for jeg hadde jo  selvfølgelig ikke spurt han om han kunne tenke seg å gå ut, men det skal sies at jeg følte meg stresset. Jeg ble stresset for at jeg viste at klokken 21:00 skulle Broren til han Andre hente meg og jeg vet at han hadde blitt sur vis jeg skulle Jeg begynne å styre, når han kom. etter sånn at han hadde vært på jobb til nesten 20:00

Plutselig få det litt travelt for jeg skulle bli hentet klokken 9 for det var bare da, jeg kunne bli kjørt. Da han kom for hente meg, da ringte Andre for å si at bursdags gaven til meg og Arne hadde kommet, som den bitcha som jeg kan være ble jeg sur. Han hadde fått i oppgave til fikse en fett Smud bursdag til meg, da han sa at han hadde kjøpt noen og det neste jeg vet at jeg ønsker meg var en mini gris og en England tur, så ble jeg veldig skuffet. Når jeg er stresset da kommer jo alt ut. Jeg var så drite sur hele veien fra Håkvik til Elvestua. Siden at jeg hadde gått over til "The darkside"  så  fikk jeg ikke engang med meg at dette var en merkelig plass å hente en gave på. Da jeg kom ut av bilen, så sto han Andre å ropte kom å hjelp meg å bær og da ble jeg ennå mer sur.  "Nei, jeg må tisse". Hvorfor skal vi her. Hallo. Han bare gikk. Da jeg kom til døren så sto mange av mine nærmeste venner og roper Suprise. Jeg ble så sjokket at jeg viste ikke om jeg skulle gråte eller svime av. Jeg ble så J***'lig overrasket.

Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så elsket av så mange mennesker. Mange vet at jeg føler meg  ensom  til tider, så for meg at så mange ville gjøre noe  hyggelig for meg betyr mer en ord. Tusen takk for alle som har stilt opp og alle som kom. Jeg kommer kommer til huske dette for resten av livet mitt. Dere fikk meg til å se lys når jeg har tenkt at hadde sluknet Grunnen for at jeg sier det er at jeg er og har vært ganske nedfor, men nok om det.

Jeg kunne ikke tenkt meg en bedre måte ferie dagen og jeg koste meg så j**lig mye. Kanskje litt mye til tide. Andre og Nora som stå bak dette. Jeg elsker dere mer en jeg kan noen sinne i mitt liv kan beskrive.

Noen bilder fra i går og i morgen.

 

Ble ikke så mange. Var så opptatt av å kose meg <3

5 kommentarer

Laila Monica Nikolaisen

08.04.2017 kl.13:59

JEG ER IKKE SINNSYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beatricekristiansen

08.04.2017 kl.14:01

Laila Monica Nikolaisen:
hææ?

Nora

08.04.2017 kl.15:26

moi avec moi

08.04.2017 kl.19:05

Du er ganske pen

beatricekristiansen

08.04.2017 kl.19:12

moi avec moi: tusen takk ??

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits