Cheat dayPå søndager pleier jeg ofte skje ut. Det vil si at alt murlig drit, men jeg har jo egentlig spist drit i 2uke nå. Jeg er så gira på begynne å trene igjen men jeg er dessverre ennå syk så detta blir en slapp dag, men uansett det e søndag og det e cheat day. Jeg har ennå ikke bestemt meg for hva jeg skal spise. Det står imellom sushi eller pizza. Kanskje jeg skal gå helt ut Idag og spis begge. 

Jeg har jo bursdag imorgen. Da blir jeg 20 som jeg har nevnt flere ganger nå. Derfor blir denne cheat day ekstra bra. Jeg for ikke så mye tid til så mye imorgen siden at i siste liten bestemte jeg meg for å lage en familie sammenkomst. Jeg har en stor familie på grunn av at jeg har vært en to foster familier, KOA og min biologiske familie. Det blir koselig at alle sammen samles. Jeg skal starte feiringen av dagen som er i morgen Idag med god mat. Også starte Bootcampen etter påsken.


 

#cheatdayfromkevinhart 

 

Én kommentar

Hege Kristin

09.04.2017 kl.13:59

kos deg <3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits