Slapt men godt

Dagen har vært veldig rolig. Jeg har bare spist dritt og planlagt familie bursdagen min idag. Da jeg våknet i morgen følte jeg meg veldig tett og slapp. Jeg ble litt redd for at forkjølelsen hadde sneket seg på igjen, men jeg ble heldigvis bedre i løpet av dagen. Dagen startet veldig slapt og trengt. På formiddag satt jeg og så Sunderland - Manchester United. En kamp som endte dårlig for min del. Da kampen endelig ble ferdig  dro vi å spiste bursdags middag. Andre, meg, Arne og dama hans. Dette var veldig koselig. Jeg bestilte en Pizza. Cheat day going strong. Da vi var ferdig spist dro Jeg og Andre hjem til Håkvik. Her har vi bare slappet av. Dagen idag har vært slapt, men noen dager disse dagene de beste. 

Nå skal jeg spille Fifa og spise. Jeg har også lakket neglene mine noen som jeg hate og gjøre selv. Dette er virkelig ikke min sterkeste side.

 

Bilderesultat for con pollo pizza

 

 

2 kommentarer

Nora Piscopo

09.04.2017 kl.23:56

Så fine negler! Ha en god natt <3

TINANNA

10.04.2017 kl.10:55

Pizza er perfekt på cheat days! :D synes neglene ble bra, jeg!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits