Nå skal jeg bli tynn.

Idag var jeg endelig i gang igjen med treningen. Det var faen meg godt. Som jeg har sagt før så har trening blitt en del av meg. Jeg føler meg så veldig så veldig sliten og trøtt de dagene jeg ikke er i aktivitet. I dag var jeg ihvertfall  tilbake. Jeg var oppe å trente på Stamina.  

 Jeg er overholde ikke der jeg vil vær med treningen.men føler at jeg har mye av det som skal til for å komme i ordentlig form. Jeg er iallfall giret og klar for å ta denne utfordringen. Jeg vil bare si at jeg trener ikke bare for å få sommerkroppen. Jeg trener for å føle meg bedre i sinnet. Jeg for så mye ut av og holde meg i form. Alt blir utrulig mye lettere. Bare det at jeg sover  bedre om natten, noen jeg sliter med. Jeg føler meg lykkeligere og lettere. Ja, jeg skal innrømme at jeg har et stort ønske om å gå ned i vekt og ha en strammere kropp.  Jeg jobber mot å  føle meg bedre i min egen kropp. Det å føle seg vel i klærne man skal bruke jeg synes jeg er viktig. 

Da jeg først begynte å trene, tenkte jeg bare at nå skal jeg bli tynn. Jeg har før fortalt at jeg sliter med depresjon. Da jeg flyttet inn Koa forandret det live mitt for alltid. Jeg har sliter med å akseptere hva jeg mistet i prosessen. Dette førte til at jeg ble ekstremt depressiv. Jeg slett sosialt og etter hvert kuttet jeg ut trening og all form for aktivitet. Dette resulterte i at Jeg la en god del på meg. Hvis jeg skal være helt ærlig så la jeg ikke engang merket til dette før nå i julen. Jeg fikk en god meldinger om Jeg hadde blitt gravid. Jeg begynte da å spørre meg selv om at det var mulig at jeg hadde blitt  stor.  Dette gjorde sånn at jeg ville slanke meg med engang og jeg hadde ikke tid til vente for jeg måtte bli tynn med engang. Jeg bestilte slanke piller og jeg begynte å  å spise mindre, men dette funket ikke. Jeg la bare ikke av meg. Jeg hadde gode perioder jeg prøvde å trene men jeg ga fort opp når jeg ikke så noen resulterte, men vet nå at å komme i form ikke er en sprint, men et maraton. Jeg er ikke der jeg vil være, når det gjeller vekten min, men jeg blir å bruke tiden til hjelp. Dette er den eneste måten å gjøre  på  riktig. Jeg kan skrive en hel bibel om Min vei hit, men det er ikke det viktigste. Jeg er her nå og det er det som teller.

Hvis noen treng hjelp eller lure på noen mer så er det bare å sende meg en Mail eller skrive i kommentarfeltet. 

 
 
 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits