Paradise Hotel. Er er idioter som melder seg på?

Jeg har vært i byen og spist Sushi noen som jeg også gjorde igår. Jeg bare elsker maten på Sushipoint. Anbefales sterkt. Jeg og Nora hadde en liten Nora og Beatrice dag. Noen jeg synes er veldig koselig. Dagen startet som sa sagt på Sushi Point. Etter det dro vi til ho å så på Paradise hotell. Jeg har nå egentlig glemt å se paradise denne uken, Så derfor vi gårsdagens episode. 

 

Hva synes jeg egentlig om Paradise?

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har vært ganske fordomsfull mot de som har meldt seg på, men når jeg tenke over det er grunnene mine for dømme de ganske patetisk. Jeg behøver ikke være enig i ting som bli gjort og sagt der inni. Hvordan kan jeg sitte i min stue og snakke ned mennesker jeg aldri har møtt og som jeg sikkert aldri kommer til å møte. Jeg skjønne selv at konseptet av programmet kanskje ikke er det beste. Det at man skal vinne og dolke hverandre i ryggen. Mange av de aldre jeg har snakket med om programmet reagere på at de samler en gjeng med mennesker med ganske forskjellige personligheter og det skape automatisk intriger og mye dumt bli både sagt å gjort der inni, men hvis noen skulle ha filmet meg i et døgn så hadde jeg hørt mye av de dumme tingene som kommer ut av min kjeft. Ja, det er mye sex snakk og Noen går så langt å har sex på tv. Noen som jeg personlig aldri har noe i mot.  Jeg synes dette med sex er ganske naturlig når man samler en gjeng med mennesker i to måneder eller noe i et "lite paradise" Vi mennesker er veldig hormonelle. Uansett gjør jo de bare hva mange gjør  bak lukkede døre. Det som er så flott er at vi alle sammen er så vanvittig forskjellig. Jeg kan ta meg selv som et eksempel. Jeg har ikke så stor problem med at noen ser min kroppsdel, men han jeg er sammen med han er  stikk motsatt og vi må bare respektere at vi begge er forskjellig. Jeg vet ikke om jeg ville hatt sex på Tv-en men jeg ikke i den situasjonen til å dømme eller vurdere. Det jeg pleier og forteller andre er alle like og hva den ene synes er greit behøver andre å like. Bare  at vi behandle hverandre med respekt og ikke er onde med hverandre så er det meste greit. Om noen velger og gjøre noe på Tv-en vil det ikke si at de er dumme mennesker. 

Det jeg ikke likte med dette programmet var nå egentlig klippingen, men dette skjønte ikke jeg da. Da jeg begynte å se på programmet var jeg veldig ung. Jeg forstå meg nå egentlig ikke på hva de holdt på med. Jo  eldre jeg ble jo mer forstå jeg. Jeg skal også innrømme at jeg ikke likte at de gråt etter og ha kjent hverandre under ei uke. Men jeg skjønne at de lever veldig tett inne på hverandre. De glemmer sikker sikkert mye av virkeligheten der inne og alt virker sikkert veldig intenst. Jeg vet jo hvordan er egentlig er, men jeg kan tenke meg det. Når jeg var i London sammen med familien min, så stoppet jo min normale hverdag og jeg glemte alt jeg hadde følt og tenkt før jeg dro. Jeg levde 1oo prosent i nuet. Jeg vet at det ikke er akkurat det sammen, men poenget mitt var at når man glemmer virkeligheten og man lage seg et nytt live. Bare at demmes er et spill. Jeg vet ikke selv om jeg kunne vært med på programmet, men jeg dømmer dem iallfall i nå. Jeg hadde blitt gal av ikke vite hvem jeg kunne stole på. Jeg trenger stabilitet i livet mitt nå. Ihvertfall hvordan ting er nå. Kanskje det blir Para om noen år. Haha.

Bilderesultat for paradise hotel 2017 norge

Jeg skulle nå egentlig bare fortelle dere dagen min, men jeg synes det er viktig å sette fokus på det at man skal respektere hverandre.Man behøver ikke være enig i hva alle samme velger og gjøre med sitt liv, men det er ingen fasit på hvordan dette livet skal leves. Vi det hadde vært det så hadde jeg helt klart strøket. Resten av denne dagen har jeg brukt på pakke for at jeg skal på hytte tur på fredag. 

Jeg spiste også veldig godt lammelår.  

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Julie Martine ♥

13.04.2017 kl.04:54

Er ikke keen på paradise lenger, syns det var kjempe morro å se på når jeg var yngre, men nå som de som er med er rundt min alder så får jeg så sjokk, at det like så godt kunne ha vært meg :p

Nora Piscopo

13.04.2017 kl.14:21

Synes paradise hotel er ett morsomt program! Føler ikke årets deltakere er særlig dumme heller egentlig!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits