Perfekt

En perfekt trenings dag.

 

                                                           

Jeg startet dagen med bakkeløp. Fader hvor tung det var. Jeg løp ti runder i bakken. Jeg kan låve dere at jeg nå sitter her med en herlig følelse i kroppen. Når man starter dagen med trening da starter man dagen mer en godt. Dette er både godt fysisk og psykisk. 


 

Da jeg var ferdig å springe opp bakken gikk jeg faktisk i et anfall. Jeg tok meg virkelig ut. Det tok ca 15min. Jeg sprang ikke alene. Vi sprang aldri samtidig. Vi rullerte. Jeg har sagt til dere før at kondisjon et ikke min sterke side, men jeg trur det er viktig med rullering når man hold på med trening. Mitt  mål nå er å komme meg så langt at jeg kan jogge ei mil. 

Vi avsluttet dagen,men styrke opp Stamina. Idag er jeg stolt over meg selv. Jeg har både presset meg selv samtidig som jeg klare se fremgang i treningen min. Det beste med treningen er å føle at det faktisk skjer noen. Det er letter og gå. Noen som slet mye med før. Jeg elsker denne følelsen.  Når man har en god trenings dag er dagen ofte litt lettere.
 

Én kommentar

13.04.2017 kl.21:33

Flink du er og trene :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits