Kan man få det bedre?

Påsketur

 For en fin påske jeg har hatt. Jeg dro på påsketur sammen med kjæresten min og hans familie. Jeg koset meg veldig. Jeg dro en liten tur på ski, noen som jeg hadde gruet meg  til å gjøre. Jeg vil virkelig ikke si at jeg er noen god til å gå på ski, men jeg hadde ingen grunn til å grue meg for det gikk bare bra. 

På hytta gjorde vi noe hele tiden. Jeg klare nesten ikke å huske når jeg fikk tid til å sitte i ro. DA, vi kom frem på fredagen. startet jeg og lage lammelåret. Noen som ble meget vellykket. Når lammet var i ovnen, så var det på tide å finne påskeeggene. Jeg var så veldig at jeg fikk tre egg. Jeg kan ikke si at jeg var så flink å spise det opp. Jeg jobber ennå med saken. 

På lørdagen begynte påske gleden tidlig. Andre og jeg starte dagen med og lage påske orienteringsløp med lag. Mens de andre var og grillet. Når vi var ferdig så dro vi et gjeng på ski tur. Fyfader hvor gøy det er å gå på ski. Jeg viste ikke at jeg skulle kose meg så mye. Jeg hadde overhode ikke lyst å gå ned til hytta igjen. Hadde det så gøy, men gøy var det også når vi kom ned, for da var det på tide på orienteringsløp. Jeg kunne jo ikke være med siden jeg hadde laget spørsmålene, men jeg koset meg likevel. 

Senere på kvelden ble det grill mat og stamp. Jeg bare elsker å grille. Jeg kan gjøre det året rundt. Stampene var helet ikke så ille. haha. Det er ikke ille når man kan komme rett fra havet og da hoppe rett oppi en stamp. Nei jeg har virkelig koset meg i helgen. Ser frem til neste år. 

 

 

2 kommentarer

Nora Piscopo

17.04.2017 kl.20:55

Så fine bilder! Ha en fin kveld :)

Andre

17.04.2017 kl.21:44

Ja spis du ikke opp gåttan så gjør æ det ;)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits