Et nytt mirakel

Hei. Nok en tøff dag. Jeg har ikke maktet å gjøre noe idag heler. Jeg har bare ligget i sengen, men idag har jeg sovet mindre enn igår. Kroppen og hjernen min er bare litt utmattet. Jeg tror det er viktig å lytte til kroppen sin og det er det jeg gjør nå. Jeg vet at ting ikke er på topp akkurat nå, men med tid blir det bedre. Jeg gidder ikke presse meg selv til å trene og gjøre andre ting når jeg nesten ikke kan stå opp reist. 

Jeg sitter nå her å blogge og snart skal jeg spise salat. Jeg liker ikke å spise feit mat når jeg ikke er i aktivitet. Det kommer til å gå mye i salat og andre sunne greier.  Jeg håper snart at jeg kan være ute å spring å nyte live litt mer. Når man ikke kan gjøre så mye aktivt , da er det gått at det går mange fotball kamper på tv og snart starte festen.  Barcelona mot Juventus. Jeg er super stor Barcelona fan . Idag møter de Juventus som de tapte 3-0 mot borte. Det vil si at de må score 3 mål for å ha en sjanse for å gå videre. Kanskje kan barca gi meg ny energi.  Jeg sitter nå her og håpe på et nytt mirakel. 

Bilderesultat for barcelona vs psg

Bilderesultat for barcelona vs psg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits