New me. Love me.

Jeg trenger ny inspo. Jeg skal bestille meg en ny extensions. Jeg er helt sikker på at jeg vil ha noen nytt. Jeg går ofte for hår som er svart og helt rett, men nå vil jeg ha noe med farge i. Jeg prøver å finn min still. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg liker og hva som passe meg. Både når det gjeller klær å hår. Min naturlige hår er jo kort og veldig slitt. Jeg håpe en dag at jeg kan gå med mitt eget hår. Jeg er tror det veldig vanskelig å ha håre mitt løst når jeg bor i Norge på grunn av klimaet. Jeg har alltid tenkt at jeg skal flytte til London eller Australia eller noe, man vet aldri hva Guds plan for meg. 

Det jeg ville frem til var at jeg skal kjøpe meg ny extensions, men jeg er ikke helt sikker på hva som passe meg best. Det er snart sommer derfor tenkte jeg å gå for noe lyst og fargerikt. På grunn av at jeg er så mørk som jeg er blir jeg litt usikker på hva som kommer til kle meg.

Nede kan dere se mange vakre damer med stilig hår. 

Bilderesultat for dark skin ombre hår

Bilderesultat for dark skin ombre hår

Bilderesultat for dark skin ombre hår

Relatert bilde

Herrgud det er så mange fine forskjellige farger. Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg velger til slutt.  Glede meg til å starte å finne ut en "Looken" som kan passe meg og min personlighet. Jeg er veldig åpen og glad person. Jeg elske mennesker som gir faen. Mennesker som gir mye av seg selv er de beste. Jeg jobber mot å være meg selv fullt ut, men det vanskelig når du bor på en  plass som Narvik når alle kjenne hverandre og du kanskje aldri har fått en stempel som noe du kanskje ikke er. Jeg vil bare at alle mennesker skal bli akseptert for hvem dem er og jeg vil også gjerne bli akseptert. Jeg håpe med alder at jeg kan finne meg selv og når jeg har gjort det så vil jeg  være med selv fullt ut. Jeg skal lære meg å gi faen og hvis noen skal like meg for hvem jeg er så må jeg først lære meg å elske alt med meg selv. Uansett gleder jeg meg til å prøve noen nytt.  Jeg glede meg til å vise dere hvilken hår jeg velge å kjøpe og ser frem til resultatet.  

3 kommentarer

Nora

20.04.2017 kl.22:00

Trur den svarte med rød nederst hadde vært sykt fin😍😍👌🏼

beatricekristiansen

20.04.2017 kl.22:09

Nora: jaa, mange finne farger

TINANNA

21.04.2017 kl.11:48

Ooh, det blir spennende å se! Du hadde nok kledd alle fargene ;)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits