Anbefales


Film kveld


Idag laget vi pizza til middag. Den var så sinnsykt god. Det er kanskje den beste hjemmelaga pizzaen jeg har smakt, Pizza og film kveld og jeg var så heldig at jeg fikk velge film. Som dere kanskje vet er jeg ikke en film jente. Jeg foretrekker heller en god serie . Hallo, Hvem like ikke en god serie? Uansett fikk jeg lovt til velge. Da jeg skulle velge måtte jeg velge klokt. Måtte tenke på hva jeg liker og hva som kunne slå i smak for resten av gjengen. Da måtte det jo bli et av mine favoritter. Karate kid. Jeg elsker denne filmen. Hvis jeg skal kose meg med god Pizza da må man bare ha den beste filmen og finnes det en bedre film en karate kid. Spør du meg så er det ikke mange over den. Det var super koselig med en filmkveld i dag. Uka har vært tøff så det er deilig med en god start på helgen.


Jeg ble så trist under filmen. Det var nesten verre når den var ferdig for jeg ville bare se mer. Hvordan kan en film treffe noen så hardt i hjerte.

Imorgen skal jeg lage et lite film review. 

- Beatrice 
 

 

Én kommentar

Victoria Larsen

22.04.2017 kl.02:16

Så koselig! :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits