Its her. Check it out

Endelig føle jeg meg normal igjen. Jeg er ikke så sliten og lei som jeg har vært i det siste noen som er sykt digg. Jeg har bestemt meg for at i helgen skal jeg slappe av. Jeg vil gjerne holde meg frisk og rask. Derfor har dagen idag vært veldig rolig. Noen som jeg setter pris på. Idag har vi sett et av mine favoritt filmer. Jeg elsker The Karatekid. Den filmen har alt. Jeg har både gråte og fliret meg i hjel.

Jeg har tenkt å skrive et lite film Review.

Bilderesultat for karate kid

 

Skuespillere 

Jeg synes alle som har hovedrollene er sykt flinke. De lever seg fult inn i rollene sine noen som må til. Taraji P. Henson som spiller Sherry Parker  Finnes det en bedre skuespiller. Alle filmene og seriene jeg har sett av henne eie hun alle rollene. Hun er bare helt rå. Hun lever seg så inn at jeg trur noen ganger hun er karakterene hun spiller. I denne filmen kan ikke la være å føle på morsinstinktet og kjærligheten hennes over for Dre. 

Jaden Smitt. Jeg kan ikke forstå hvor god han var i den filmen, man skal til i betraktning at han var veldig ung, men han eide hver eneste scene. Jeg kunne føle smerten hans og gleden. Man kunne leve seg inn i filmen gjennom han. Dette er den beste filmen jeg har sett han spille i. 

For å si det kort. Jeg kan ikke huske å tenke at noen av dem som spilte i filmen var dårlige. Du kunne leve seg inn gjennom alle karakterene. 

Artigste scene

Den artigste scenen var helt klart når Shelly parker. sier "Dre pick up your jacket" Den scenen er så morsom. Det er liksom så gøy for der han han stått i flere dager og hengt opp og ned den jakka og når han er ferdig med det så klikke hun og roper Dre pick up your jacket. Jeg daue hver gang. 

Bilderesultat for karate kid dre pick up your jacket gif

Bare se på det ansiktet. Det sier virkelig alt.

Rørende scene

Jeg må bare si at i denne scenen gråter jeg hver eneste gang. Jeg klarer ikke la være å føle for han. . Jeg kan se smerte hans.  Alle har sikkert følt engang i livet at man bare har lyst å flykte. Når han gråter og forteller moren alt han har båret med seg så lenge, da triller bare tårene.  Jeg har blitt mobbet og når jeg ser denne filmen kommer alle de følelsene jeg følte på da opp igjen.

Relatert bilde

Beste quote


Bilderesultat for karate kid best quote

Beste Skuespiller 

Bilderesultat for karate kid

Hvis dere vil se en film med mye personligheter, latter, glede og mye kjærlighet, da anbefaler jeg denne filmen. Jeg har sett denne filmen så mange ganger og hver gang er det som en ny opplevelse. Jeg er en veldig følsom person så vis dere ikke er så følsom så passe denne filmen for dere også. For i denne filmen er det jo også aksjon. Mange gutter like jo filmer med litt fart og denne har masse fart og aksjon. Jeg vil kanskje anbefaler denne for små barn. Det er mye slåssing og mobbing scener noen som kan bli litt mye. 

Terningkast 6 Bilderesultat for terningkast 6


 

Én kommentar

Journey Of Freedom

23.04.2017 kl.03:00

Enig med deg! Karakte Kid er fantastisk <3 Jeg så den for lenge siden, men den gjorde sterkt inntrykk!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits