Er det en straff at jeg er på jorden?

 

 

 Vi alle sammen blir født av en mor. Far er med å lage oss. Når vi kommer ut så ligger man helt inn til mor og føle varme, kjærlighet og en nærhet som man kanskje aldri blir å føle på igjen. Vi lærer allerede der at varme, kjærlighet og nærhet er viktig.  Noen av oss blir allerede sviktet der og da. Av og til kan ikke foreldrene våre ta vare på oss. Noen bestemmer det før vi blir født, mens andre hakke et valg. De kan bare ikke ta vare på oss. Er det svik at de gjorde den "feilen" med at de ble gravide? 

Jeg spør meg selv konstant. Er det en straff at jeg er på jorden? Mange mennesker kjempe hverdag for å holde seg her. Også har vi de som kjempe om å forsvinne. Hvordan kan folk bli sint på andre som kjemper for å ikke være. Jeg kan ønske så mye jeg vil at de jeg elsker meste skal være med  meg for resten av mitt liv. Jeg tenker at jeg trenger mine for at mitt liv skal bli komplett. Bare for at jeg ønsker at de jeg elsker mest skal ville leve ut resten av livet og helst sammen med meg. Har jeg vel ingen makt om at de skal ønske det selv. Har jeg noen grunn til å bli forbannet og føle en for å bli sviktet hvis de velger noen annet. Vi vil alle vil ar de vi elsker skal være med oss for våres egen trivsel. Vi er egoistiske mennesker.

Kanskje er det vi som sviker dem med å ikke hedre demmes ønske. Jeg vet ikke. Det jeg vet at når jeg sitter på romme mitt å gråter og føle meg uelsket,redd og tom. Da er det ingen der. Hvorfor er den varmen, kjærligheten og nærheten. Da man roper på de menneskene som hadde kalt deg egoistisk hvis man hadde tatt livet sitt. Hvor er dere. Hvor er dere når man egentlig  behøver støtte og varme. Vi kan ville så mye at noen skal leve, men hva gjør vi egentlig for at de skal være på denne jorden?  Vis noen av mine skulle ha død hadde jeg blitt knust. Jeg vet det for jeg tenker på mitt beste. Jeg tenker på hvordan hadde Jeg klart og levd videre. Sorgen og smerten hadde blitt for mye for meg

Poenget med dette innlegget er at det jævlig lett og elske noen. Det er lett å ønske noen et bedre liv. Vi vil alle sammen vil være egoistiske med våre. Hva gjør jeg egentlig for å hjelpe vedkommende for å  få et bedre liv. Har jeg tatt nok vare på noen for at jeg sender dem en snap og til. Har jeg gjort nok? Alle sammen kan ha det travelt. Vi må jo ta vare på oss selv først. Det er det vi lærer og det er viktig Jeg vil bare at folk skal la være oss kalle de som er suicidal  for egoistiske. Ikke kall folk egoistiske, svak osv for at de kanskje velger å ikke leve. Hjelp dem heler. Vær der, støtt dem. Hvis dem at det fines lys når alt er mørkt. Gjør en forskjell. Det hjelper ikke bare sende en Snap eller ringe av og til også tenke man nu har  jeg gjort nok for at jeg låve deg. Det er ikke nok. Når du er nede i dritten  trenger man mer. Jeg snakker for dem som sitter på romme sitt å er ferdig med dette livet. Jeg snakker for oss som vil bli holdt rundt, når man er ferdig. Ikke kall dem svak, for det er noen dritt og stå opp, når man vet at krigen allerede starter da. 

 

Bilderesultat for cry Bilderesultat for cryBilderesultat for cry

 

Én kommentar

Kebbeh

25.04.2017 kl.23:10

Jeg er enig med deg Beatrice

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits