Savn

 

  

Jeg trenger en ferie. Jeg vet at det er snart russetid og det kommer sikkert til å være kult, men hvem vet kor mye jeg blir å kose meg. Jeg kommer til skrive et innlegg om hva jeg tenker om russetiden. Men jeg må komme meg ut av Håkvik i sommer. Se noe nytt, oppleve nye ting og det beste med å dra på ferie eller utenlandsk er maten. Jeg elsker å spise ny mat. Det er så spennende. Sist jeg var på ferie var jeg i London. Take me back. Det er den beste ferie jeg har vært på eller var den i Hellas, Jeg er litt usikker. Begge feriene var et minne før livet. I Hellas var det gøy for det første jeg var i Syden. Jeg var sammen med min foster familie og vi var på bade land, stender, bar og alt man kan tenke seg til. Det som var spesielt var at vi feiret 17 mai der. Noen som gjorde ferien extra spesielt. I Hellas var på Kreta forresten, jeg er litt usikker på hvor på Kreta vi befant oss. 

London det var spesielt for at jeg var sammen med min biologiske familie. Koa reiste ned sammen med meg, men var der for å være sammen med de. Noen var helt fantastisk. Når vi dro gråt jeg ut hjerte mitt. Hvem vil forlate folk som behandle deg som ei prinsesse. Jeg elsker alle de så mye. Det er en del av min biologiske familie jeg nesten ikke har møtt. Det var jeg var og besøkte. Mens jeg var der kom jeg mye nærmere min egen mor og et steg nærmere lykke. Jeg har aldri vært så lykke som når jeg var der. Jeg følte meg komplett noen jeg aldri har følt på før. Det er derfor jeg blir å flytte ditt. Jeg er en familie person og jeg bare elsker London.  


- Beatrice

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits