Rydde og vaske dag

Da er det torsdag,  bøtta frem og klærne skal på plass. Hver torsdag er det vaske og rydde dag i hjemmet her. Jeg har jo verdens dårligste i munnforsvar derfor er det ekstremt viktig at det holdes rydde og reint her. Jeg er sikker på at mange kvinner/ unge damer kjenner se igjen i at klærne er meste parten av rotet. Hvordan kan det være så mye klær. Jeg skal vel være glad for at jeg har klær, men det er ganske pussig at når jeg trenger klær til å pynte meg så eksistere det ikke, men da jeg skal rydde så kryr det av klær. Uansett er bare å skru på høyttaleren og sette i gang.

 


Da man er ferdig med vaskingen blir det grillmat og fotball kamp. Idag spiller United og City. Jeg er frem til denne kampen for det kan spille en stor rolle for liga tabellen. Jeg håper på uavgjort eller United tap. Det er best for Liverpool. Håper på en spennende kamp det er jo en derby. 

Bilderesultat for manchester derby

Håper dere for super Torsdag

Husk at det både en konkurranse og Spørrerunde på Bloggen så meld dere på og spørsmål. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits