Russetiden? 

 

Jeg er russ i år og det offsielt starter i natt. De som kjenner meg vet at jeg er verken en drikker eller sosial. Jeg synes det er hyggelig å møte folk også chille og prate helst spiller man brettspill i tillegg. Vis jeg skulle ha valgt hadde jeg heller gjort det hver helg. Russ er noen jeg hadde sykt til å være før jeg ble eldre. Hvis du kjenner med så vet man at jeg er en gammel sjel i en ung kropp, men man må jo gjøre det beste av alle situasjoner. Da jeg var yngre elsket denne tradisjonen uten egentlig og vite hva det innebæret å være russ. Man ser folk med kule bokse og klær som springer rundt å dele ut kort. I 17 dager ser alle sammen på de og de minste forguder dem. Hvem vil liksom ikke ha det sånn. Jeg synes det virket dritt kult. Nå er jeg jo i en helt annen situasjon enn før. Jeg blir lett sliten og ekstremt usikker. Det er tøft å se alle sammen prate med sine venner og utover kvelden snakker jo alle med alle,men jeg tør så vit og se på noen. Jeg føler meg som verdens styggeste og den som er minst verdt på jorden. Jeg hate og ha det sånn, men sånn har jeg det i sosiale setting derfor avskyr jeg det, Men nå er jeg russ og jeg skal prøve å gjøre det beste med det. Jeg har gode venner rundt meg og jeg håper dette går seg til. Vi er bare russ en gang, så nå man skal sleppe ut håret og finne fest løven i seg. Jeg håper at angsten ikke tar over denne gangen. 

Jeg håper på en super Russetid sammen med alle klassen og skolen. Det hadde vært fett og møte nye folk og kanskje skaffet seg syke minner og flere gode venner. Det jeg vil mest er at man ikke holde seg med de man kjenner men heler åpner seg  å sleppe alle sammen inn.  Jeg pleier å si at hvis man ser på livet firkantede så går man glipp av så mye. I livet må man utfordre seg selv hele tiden. Det er det jeg gjør nå. Vi en Russ sammen og det er viktig å ta alle sammen. Etter dette går man hver si vei. Det er trist om du har lukket deg så mye at du ikke for sjanse til møte din bestevenn eller en person som kan forandre livet det til det bedre. Jeg vet ikke. Vil bare si til mine med russer slapp av og vær åpen. 

Jeg må gi en liten hilsen til en venn av meg. Bare for at du er russ vil ikke si at alt annet i livet ditt er mindre verdt. Man må lære seg å kunne feste men samtid ikke kaste bort noen som er bra.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits