Paradise Hotel?
 

Det er ikke alltid lett å drive med blogg. Når man er en amatør blogger å prøver å jobbe seg oppover er mye vanskeligere en folk trur. Det er en helt annen press enn å være toppblogger for når man er toppblogger står det mye på spill siden det blir en jobb. Det som er fordelen med det er jo at man har flere så følger med så det er kanskje letter å få tilbake melding om hva man skal skrive om. Jeg påstår ikke at det er lett å være toppblogger. Jeg har aldri vært det så jeg vet overhode ikke hvordan det er å bli dømt fra topp til tå. Når man leser bloggen til PH deltakerene så for man en viss innsikt over hvordan det kan være å gå fra å være en amatør blogger til en toppblogger. Jeg leste nettopp innlegget til Sofie fra PH og det jeg tenkte når jeg leste dette er det rart det er krig i verden. Her driver de å rakke ned et menneske de aldri har Møtt. Hvordan kan man ønske et annet menneske dø bare på grunn av et avgjørelse hun gjore i et realityprogram? Jeg blir rett og slett mørkeredd når jeg leser hvordan vi mennesker oppføre oss mot hverandre. Alle dere nettroll der ute være så snill å oppsøk hjelp, man ikke ha det  godt inni seg når man bruke så mye tid på trøkke ned et mennesker man aldri har vært i kontakt med. Dere burde ta en titt i speilet og spør dere selv hva er de jeg er så sint for?

http://sofienils1.blogg.no/ Her er bloggen hennes

 

Ute på bloggen har en konkurranse og en spørrerunde. Jeg må dessverre meddele at jeg kan ikke gjennomføre med dette. Grunnen for det er at det er for få deltakere og jeg fikk så lite spørsmål at jeg kan ikke gå videre med det. Jeg beklager så mye for de få som var så snill å sendte inn klær å spørsmål. 

Jeg synes denne del av bloggen er vanskelig. Når er man klar til å begynne å ha konkurranser på bloggen? Jeg vet at jeg ikke sliter med nettroll takk Gud for dette, men jeg sliter med å få dere til bli interessert i min blogg så hvis det er ting dere vil jeg skal skrive om vær så snill å skriv det til meg. 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits