Sliten

video:win20150415005237


Jeg er i en veldig usikker periode i livet mitt. Jeg vet ikke helt hvem som har ansvaret for meg siden at jeg er 18 år gammel så vet jeg ikke helt hvem som passe på meg. Jeg vet jeg bor ennå i KOA systemet, men det er forrvirrende for meg siden at alle samme slutter og sånt. Jeg har ikke så veldig lyst å være på en så usikker plass. Jeg pleier ofte å tenke på hvordan tiden i KOA systemet har vært og jeg er ikke så veldig fornøyd.  Jeg tror at jeg egentlig bare savne å ha en plan. 

 

Britney Spears: I'm Not a Girl, Not Yet a Woman
Hva gjør man når man har lyst å skjære seg?

hei, jeg har ikke vært på skolen idag. Det gjør meg bare trist å lei. Jeg vet at jeg ikke kan noe for at jeg er syk,men det gjør noe med meg når jeg ikke er på skolen. Jeg har hatt en utrulig tøff dag. Etter helgen så har alt bare sunket inn. Jeg har ikke fått tenkt eller slappet av i helgen på grunn av bursdagsferingen. Jeg begynte å føle presse seg allerede på lørdag når jeg var i dusjen. Jeg følte at hjerte mitt holdt på å eksplodere. Jeg har vært så stresset at jeg ikke har sovet ortenlig på nesten ei uken ikke nok med det så har jeg spist veldig lite. 

Jeg har vært så stresset på grunn av at jeg ville at alt i bursdagene skulle gå fint. Jeg har godt å tenkt på alt og alle. Jeg ville ikke at noen skulle kjede seg eller at noen skulle snakke stygt om når jeg det var ferdig. Jeg følte at jeg måtte bekymre meg for dem og meg selv. Jeg vet at jeg har sagt at jeg ikke vil at alt skal handle om anfallene mine,men jeg må innse at jeg faktisk er syk

Det er så vanskelig å passe på at du er syk når du føle deg frisk.  Da jeg var på romme mitt idag å spiste så fikk jeg plustelig lyst å skjære meg selv ikke for at jeg hadde lyst til å dø,men fordi at jeg hadde så mye stress inni meg at jeg egentlig ikke aner hva jeg skal gjør. Når jeg har følte meg nedenfor før så har jeg vært innlagt på UPS for min egen trygghet, men hva gjør jeg nå som jeg er 18? 

Jeg hadde et anfall i som varte ca 20 min. Da jeg våknet så følte jeg ingenting. Jeg hadde ennå alt presset som jeg har følte på inni meg. Jeg trodde jeg hadde anfall for å få ut stimet jeg hadde i meg. Jeg kan trygt si at jeg ikke har fått ut noe idag.

 

Det hjelp

Wiz Khalifa: See You Again 


Hør på denne sangen også tenke på du på hva du har rundt og hva du blir å  kommer til? 
Når jeg hører denne sangen så tenker jeg på at det finnes håpe. Det sier meg at jeg kommer til å møte alle jeg savner og alle jeg engang har mistet.
Når jeg var i dusjen i sted så hørte jeg på denne sangen om og om igjen. Jeg kunne nesten føle at jeg var sammen med de gamle sjelene.  jeg kunne også føle at de  jeg engang  måtte ta farvel med at de var sammen med meg.
I noen miuntter hva vi alle samlet. Da sangen var ferdig,så hva jeg ikke redd for at jeg aldri skulle treffe de igjen. Jeg hadde et håpe om at en dag så blir å møtes.
Denne sangen for meg også til å nytte alle dagene jeg har med min familie og venner. Jeg er så glad at alle dere har holt ut med meg i så mange år og jeg gleder meg til fortsettelsen. Tusen takk for alle de gode dagene vi har hatt sammen og de dårligere for det har gjort oss sterkere. 
Denne sangen har virkelig truffet hjerte mitt. Det har hjelpet meg på en måte som ingen andre sanger har hjolpet meg. 
Jeg elsker musikk. 
Når jeg hellusinere så er musikk det eneste som kan hjelpe meg til å få kontakt meg virkeligheten, vis ikke virkeligheten iallfall musikkensverden.
jeg må også si en liten hilsen til ei av KOA ansatte som sluttet idag. Jeg kommer til å savne deg masse. Vet at vi ikke har hatt det beste kjemiet, men jeg har blitt litt glad i deg. Jeg håper du blir å trives kjempe mye i den nye jobben din.18 år

I dag feiret jeg 18 års dagen min nærmeste venninner. Vi spiste kyllingvinger med ris, nam nam! Etterpå spiste vi kaker, is og mye annen snacks, noen i KOA bakte oreokake og brownies og det var sykt godt. Da vi var ferdig med maten, lekte vi en god gammeldags lek, selveste stolleken mens vi hørte på gamle hits. Jeg var i finalen, men tapte. Jeg kan selvfølgelig ikke vinne alt vet du.

Da vi var ferdige med stolleken hoppet vi over til et nytt, spennende, artig spill som heter Ryktet Går. Det er nesten som hviskeleken bare at du skal tegne og så skal noen andre gjette hva du har tegnet, dette er sykt gøy siden ingen av oss er noe særlig flinke til å tegne. Vi flirte masse av tegningene, og vertfall da jeg skulle tegne kaninører. For å si det sånn så lignet det ikke på en kanin! Jeg har fått mange talenter, men jeg skal si dere at å tegne er ikke et av de! 

Da vi var ferdig med Ryktet Går så gikk vi rett bort til favoritt spillet mitt, nemlig Singstar. Det var spesielt artig siden det var den gamle singstar som er til playstadion 2, vi hadde platene Norske hits, Norsk på Norsk. Det var spesielt gøy siden det var mange gamle norske sanger som vi brukte å synge masse på når vi var mindre. Jeg tok en del videoer, men tenkte å spare dere for det, haha for å si det sånn alt var ikke like bra! Det var kjempe koselig og alle sang med. 

Dagen i dag har vært super koselig, og håper dagene som kommer blir like bra! Jeg hadde ikke noe anfall i bursdagen, men et anfall når gjestene hadde dratt. Vet ikke så mye om anfallet, men varte ca 15 min. Håper at jeg får anfall før jeg skal dra ut i morgen å feire enda mer. Det beste hadde selvfølgelig vært å ikke fått anfall i det hele tatt, men men. Til slutt må jeg bare takke til alle som kom og feiret sammen med meg! Og selvfølgelig alle de fine gavene jeg fikk.

 

Nå skal jeg og Nora, ei venninne legge oss, natta <3 

Bilderesultat for rykte går spill 

Her er et bilde av spillet Ryktet Går.

 

 

Bursdags barnet

video:win20150409235148

 

I dag har jeg bursdag. For 18 år siden kom jeg til verden Beatrice Pratt. 

 

Liverpool-seier

I dag var den store skoledagen. Juhu! Jeg begynte da på skolen klokken 12. Heldig for meg. Da jeg kom på skolen hadde vi norsk. På skolen så vi en veldig lærerik film, men jeg har sett en lignende film før og jeg liker sånne filmer. Jeg kan ikke akkurat fortelle dere hva den heter for det husker jeg ikke akkurat nå. 

Da vi hadde hatt matte en stund skjedde det som ikke skulle skje. Jeg fikk et anfall. Jeg liker ikke å ha anfall på skolen. Jeg vet at ingen ser meg, men det er bare det at jeg vet at jeg har det på skolen som gjør det tungt. Det får meg til å føle meg unormal, og alle ungdommer har lyst til å føle seg mest mulig normal. Det var et kraftig anfall, men ingen  skade skjedd. Jeg rakk å gå ut av klasserommet før anfallet begynte. Det vil si at jeg mest sannsynlig hallusinerte før jeg gikk inn i anfallet. Det var veldig greit at jeg klarte å komme meg ut av klasserommet. Jeg vil mest mulig skåne andre personer for anfallene mine. Jeg vet selv at anfallene mine kan være vonde å se på, for jeg så en gang en video, og jeg vil ingen andre så vondt. Anfallet varte ca 25 minutter.

Da vi kom hjem så skulle vi rydde litt i boden og da fant jeg mange bøker og mange gode karakter fra ungdomsskolen. Det er ganske gøy å rydde gjennom gamle saker. Man vet aldri hva man finner. Og i mitt tilfelle fant jeg mange lipglosser. Lucky me. Jeg ville heller ha funnet masse penger. Men alle kan ikke være så heldig, hva?

Da vi nærmet oss slutten kom det en deilig duft fra kjøkkenet. Det var signalet på at tacoen var ferdig. Jeg elsker taco nesten like mye som jeg elsker kyllingvinger. Jeg skal si dere at tacoen smakte fantastisk godt. Under middagen snakket vi om et veldig interessant tema. Det fikk meg til å tenke litt. Er verden helt som vi tror?

Etter maten var det tid for fotballtrening. Siden jeg har skadet armen trente jeg bare halve treningen, men det var deilig å få rørt kroppen litt uansett. På treningen var vi egentlig ganske mange. Jeg liker det når vi er mange på trening fordi da kan vi gjøre mer. Jeg har virkelig trua på laget vårt for det er mange gode spillere på laget. Vi må bare være flinke til å utnytte egenskapene våre. Jeg syns vi har en veldig dyktig trener, så med han tror jeg vi kommer til å nå langt. Før treningen hadde vi et møte der vi skulle sette opp egne mål. Mine mål er å score mål og utvikle meg som spiller. 

Da treningen var ferdig måtte vi skynde oss hjem for å rekke andre omgang av Liverpool-kampen. Det var en veldig nervepirrende kamp, men vi vant heldigvis 1-0.  Når jeg ser på fotball er det nesten som å ha jul om og om igjen. Det er så spennende at det nesten er som å sitte å åpne gaver. Fotball er en helt fantastisk ting, spør du meg. 

Nå sitter jeg her og skal endelig hoppe i dusjen.

Hva skal du gjøre i dag?

Hva har du gjort i dag?

Har du dusjet?

 

god dag

I dag våknet jeg klokken elleve på grunn av skolestart i morgen. Buhu, Når jeg hadde stelt meg spiste jeg frokost og så kjørte vi en snartur til byen for å kjøpe meg et nytt fatle. Det visste seg å være det gamle fatlet.... Kor ironisk. Da vi kom tilbake til selveste Straumsnes så fikk vi besøk av VOP (voksenpsykiatrien). Dette var en av de vellykkede VOP-timene. Vi snakket mye om at jeg følte meg litt fanget og om hvordan vi kunne jobbe fremover. 

Da timen var ferdig fikk jeg et anfall som varte i ca 30 minutt, det var et veldig smertefullt anfall pga armen. Da jeg kom til meg selv igjen så hadde vi en lang og koselig samtale alle mann, og mimret om gamle anfall. Det er veldig greit å kunne flire litt av anfallene, slik at det ikke bare blir så seriøst. Så hoppet jeg i dusjen. Da jeg var ferdig med å dusje spilte vi Alias. Midt under Aliasen kom det to sprudlende jenter, jeg skal si de lagde liv. De ble da kastet rett inn i Aliasen og det verste av alt er at de vant. Da Aliasen var ferdig spiste vi middag, det var ikke akkurat favorittretten min, men det smakte helt greit. Det var forresten fisk. Da vi var ferdige å spise begynte den store bursdagsplanlegginga, dere skjønner jeg blir 18 om tre dager. Det har aldri vært så morsomt å planlegge bursdag. Da vi var ferdig med å planlegge bursdag måtte vi prøvesmake brownies, med glede. Jeg synes browniesen var vellykket. Vi avsluttet dagen med å flire, snakke og mimre om det gamle. Nå sitter jeg her og er klar til å legge meg. Det har vært en veldig koselig dag med masse å gjøre. 

 

  • Hvordan har dagen deres vært? 
  • Har dere sprøe venninner?
  • Har dere snart bursdag? 
  • Husker dere 18-årsdagen deres?

 

God natt og sov godt

 

 

skaden

I dag har dagen ikke vært så spennende. Jeg startet dagen med å se Ringenes herre ringes brorskap. Det var ikke akkurat min type film, jeg brukte meste parten av tiden på facebook. Da filmen endelig var ferdig så var det faktisk tid for middag. Vi lagde pølse og potetmos og det var overraskende bedre enn vanlig. Etter middag tok jeg bare livet med ro og så på tv, jeg så på et program som heter når gutta lager bryllup. Det er et sykt bra program og jeg anbefaler det videre. Da det var ferdig startet Manchester City vs Crystal Palace. Dette er 3 gang på rad at det laget jeg heier på taper. Fotball lykken min har snudd. Da kampen var ferdig fikk jeg en telefon fra en veldig god venninne. Vi snakket lenge, det er ikke ofte jeg får snakket med henne så det er veldig gått når vi endelig snakker. Jeg gleder meg til å møte henne i helgen. Mitt under samtalen med venninnen så begynte Andre å krangle med meg for en eller annen grunn. Jeg måtte legge på å krangle med han videre. Når vi hadde kranglet en stund ble vi aldri enig men vi avsluttet samtalen med å flire. Når vi hadde blitt venner fikk jeg et anfall som varte i cirka 25 minutter. Det var et veldig veldig voldsomt anfall. Bilde nedenfor vil vise hvor voldsomt. 

Hytte tur

Hei jeg fikk dessverre ikke blogget i går p.g.a jeg var på hyttetur i Gratangen med shærsten. Jeg dro lørdags formiddag etter Liverpool kampen. Jeg var utrolig skuffet etter resultatet, men jeg mannet meg opp å smurte på et smil etter en varm deilig dusj. Da jeg kom på hytten ble jeg tatt i mot med åpne armer. Vi rullet oss sammen og hadde Gratangen påskeegg jakt etter vi hadde spist en super middag. Senere på kvelden spilte curling table og Fantasi, men før vi gjorde det så gikk vi en liten tur i selveste Gratangen. Under turen fikk jeg et anfall som varte i cirka 25  minutter. Under anfallet begynte jeg å løpe vilt rundt i skogen der vi hadde gått tur. Anfallet var et kraftig anfall.  Jeg var sliten men samtidlig gikk det veldig greit siden vi trengte ikke asisstanse fra KOA.

 

I dag hadde vi Gratangen Internasjonal påske orientering quiz med lag, men vi kommer tilbake til det. I dag våknet jeg klokka 12 og gikk rett ned i matlagingen. Jeg har aldri laget lammelår før uten fosterfaren min før så dette var veldig spennende. Men jeg skal si dere at jeg tok mange telefoner til Skjomen haha. Etter 5 timer med matlaging så var det endelig klart før mat. Maten ble en suksess og alle sammen var fornøyde til og med shærsten. Etter maten var det endelig klart for Gratangen internasjonal påske orienteringsquiz med lag o o o o o o. Det det gikk ut på var at vi ble delt inn i 3 lag, så måtte vi finne postene ved hjelp av gåter. På alle postene var det spørsmål. Man fikk 1 poeng for hvert riktig svar, 1 poeng til gruppen som var raskest gjennom løypa og 1 poeng til gruppen med best samarbeid. Dere kan "gjette" hvem som vant haha. Etter den store orienteringen var vi alle sliten og mette og premien smakte gått. Da vi kom hjem satt vi å så på den store VM finalen i curling mellom Norge og Sverige. Selvfølgelig taper Norge når jeg endelig for tid til å se på det. Etter jeg curlingen skulle jeg bare en snartur på do og så husker jeg ikke mer. Når jeg gikk på do fikk jeg anfall. Anfallet varte i cirka 10 minutter. De sier at det var et ganske greit anfall og det liker vi. Det var ikke et kraftig anfall, jeg var faktisk merkelig glad når jeg våknet og det var pussig. Alt i alt har det hvert en super helg og det var kjempe fint for meg å dra på hytta. 

Jeg hadde dessverre glømt laderen hjemme så jeg fikk ikke tatt noen bilder. :)

 

Prikking i pannen

Hei idag hadde jeg et anfall som varte i ca 20 min. De sa at det ikke var et kraftig anfall. Anfallet var på soverommet mitt. Det er en veldig grei plass å ha anfall for da slipper vi å tenke på at noen av skal lande skjært. Når jeg hadde kommet til meg selv igjen så kjente jeg prikking i pannen. Det prikket ganske lenge. lurer på hvorfor?

Jeg har ikke ellers gjort noe spesielt idag bortsett fra å gå meg en tur. Jeg gikk opp til togbanestajonen. Det var veldig frede å være alene litt. Når jeg er alene så for jeg tenke i fred. Noen ganger er ikke det så lurt mens andre ganger er det best for meg menmen sånn er nå livet.

Jeg har ennå ikke kommet meg igjennom den tøffe tiden min,men jeg håper at det lette litt på trukket når jeg drar på hyttetur i morgen. Jeg har virkelig lyst å finne svar på alt det rotet jeg har i hode. Jeg klare ikke å forstå hvorfor alt er så svart. Jeg klare ikke en gang å gråte det ut det bare sitter fast i kroppen min.

Nå sitter jeg her på tur å legge meg så natta alle sammen :)

 


Sove godt alle sammen

 

Den traumatiske hendelsen

video:win20150403142652


Dagen idag og Anfallet

video:win20150403003836


Depresjon

Rundt høytider så pleier jeg å bli mer og mer deprimert. Sånn har det vært de siste årene og det ser ut som det ikke ta slutt.  Det som er at jeg aldri har følt med deprimert i påsken før. Jeg elsker påske. Jeg personlig synes det er bedre en jul og alle andre høytider. Det er ikke bare fordi at påsken i seg selv er en flott høytid,men det er fordi vi hadde en super flott tradisjon. Vi moret oss hele tiden. Det var quiz,skiløpe,påske egg jakt, film,koselig selv skap ikke nok med det så var det Reinøya. Jeg elsket å være på Reinøya. Det er en spesiell plass. 

Jeg synes det er så rart at jeg er så trist om jeg er nå. Hvordan kan følelsene forandre seg så fort. Når jeg var sammen med fostefamilien min så var jeg i himmel. Ingenting var galt. Hva har skjedd nå? Jeg klare virkelig ikke styre mine følelser. Jeg vil bare gå tilbake til sånn jeg hadde det for 2 dager siden. Hver gang jeg ikke er sammen med de jeg elsker så føler jeg at noe mangler. Jeg føler at en stor del av meg er borte.  

Jeg er en familie person. Det rart siden jeg stort sett har vær alene. Jeg innså at jeg trengte en familie når jeg var 17 år og da jeg fikk den fæle nyheten om at jeg ikke kunne bo sammen med fosterfamilien min. Det var da alt slå meg.Hva jeg hadde rundt meg. Hva jeg ville ha rundt meg, men er det for sent. Nå er jeg alene på Størmnes sammen med Koa. 
HALLUSINERING.

 Dagen begynte med at jeg ble vekt å jeg liker ikke å bli vekt når det er ferie. Jeg liker iallfall ikke å bli vekt når jeg har hodepine. Jeg var drit sur når jeg våknet idag. Det er uvanlig for meg. Jeg er ikke den blideste på morgen, men pleie ikke være i et så dårlig humør som jeg var idag. Jeg synes det var trist å våkne med et så dårlig humør etter den flotte dagen jeg hadde igår. Dagen min ble ikke nå bedre skal jeg si dere. Når jeg endelig hadde våknet å spist frokost så dro vi bakken. Det var kjempe trivelig i bakken  før jeg fikk anfall. Jeg hadde anfall i nesten en time. Det er sykt lenge å uvanlig. Jeg har hatt lengre anfall men anfallene pleie ikke å være så lenge. Når jeg våknet fra anfall et så gikk jeg i kulde sjokk. Jeg var redd å iskald. Når jeg våknet så hadde jeg fått et lite hukommelsestap så jeg viste ikke at jeg var i slalåm bakken og at jeg hadde fått anfall i heisen. 

Jeg liker ikke å få anfall på offentlige steder for å være helt ærlig så hater jeg det. Jeg vil ikke la mine anfall gå ut over andre folk, sånn som idag. Idag så var det ikke trygt for folk å heise på grunn av meg. Jeg hater å leve med en sånn skyld følelse. Som sagt så hakke dagen vært så bra. Når jeg kom fra bakken så var jeg i sjokk. Ting hadde ikke sunket inn. Jeg hadde ikke helt blitt fortalt hva som hadde skjedd i bakken idag, så jeg var litt forvirret, men live ble ikke lettere når de fortalte hva som skjedde. 

Når de fortalte meg hva jeg hadde gjort så fikk jeg så dårlig samvittighet at jeg gikk inn i et nytt anfall. Denne gangen så begynte jeg å hallusinere. Det var en kraftig hallanisjon også. Det var helt jævlig. Jeg hørte mange unger som kjeftet på meg fordi de ikke fikk kjøre ski. De hatet på meg. Ikke nok med det så hørte jeg en gjeng med folk som skulle prate med meg. Alle sammen skulle få tak i meg. Jeg ble så dårlig av denne hellinasjonen at jeg besvimte og noen timer seinere så våknet jeg.  Det som skjedde idag fikk meg til føle meg mindre verdt. Dere skulle ha hørt hva stemmene sa. Jeg klare ikke helt å beskrive hvordan det er å  ha sånne hallusinasjoner, men jeg skal prøve å forklare. Har dere noen ganger vært på et sted med dårlig dekning? Når jeg har sånne hallusinasjoner som jeg hadde idag så er det som å være et sted med dårlig dekning. Det er grusomt å prøve å snakke i telefon når du har dårlig dekking.

 Du høre ikke hva som blir sagt fordi det er  så mange stemmer så prate samtidig. Det er så mange som vil ha hjelp, men jeg er bare et menneske jeg klare ikke å hjelpe alle og når jeg ikke klare å hjelpe alle så blir jeg forbannet på meg selv. Jeg blir sint og da reagere hode mitt med at jeg skal skade meg selv. Ingen andre bare meg. Jeg skal skade meg fordi at jeg ikke klarte å hjelpe alle som ropte på meg. 

Noen ganger så er hallusinasjon sånn at jeg ser en nær slektning eller en venn som er i fare. Det første jeg gjør da er å prøve å hjelpe dem. Du aner ikke hvordan det er å se dine venner eller familie i fare også klare du ikke å hjelpe de. Jeg kan ser en nær slektning drukner rett foran ansiktet mitt. Det er en helt ubeskrivelig hendelse. Jeg skal si dere en ting . jeg ville ha byttet ut det mot alt i verden. Det er så vondt å se noen du elsker dø om og om igjen. Uansett hvor hardt jeg prøver så klare jeg ikke å redde de. Det er helt hjerteskjærende.  Disse hendelsene gjør som at jeg blir mer bevisst på hvor mye familie bestyr for meg. Jeg er så heldig at når jeg ferdig med anfallet så er mine kjære ennå livet. Jeg føler at jeg får nye sjanger med mine. 

Jeg hallusinere konstant. Når jeg er i samtaler med andre mennesker så ser jeg eller høre personer som ikke eksistere  Det er heldigvis ikke blitt så alvorlig at jeg ikke klare å skille mellom hva som er ekte eller uekte. Jeg er så heldig at jeg bare sliter med å skille mellom virkelighet og ikke virkeligheten når hallusinasjonen blir kraftig. De folkene jeg høre 24/7 er ofte folk jeg kjenner og elsker. Jeg føler meg heldig der. Det er folk som jeg savner som jeg virkelig vil ha i live mitt. Det er derfor hallusinasjoner mine er så vanskelig siden en del av meg vil fortsette å hallusinere siden at jeg føler at jeg blir å miste de gode menneskene jeg både ser og føle vis jeg plutselig skulle ha sluttet med hallusinasjonen. Den andre del av meg hater å hallusinere for da jeg sluttet å sett mennesker jeg elsker død. Jeg hater virkelig synet av døden til andre ord kan ikke beskrive frustrasjonen min.  

Hva skal man gjøre når Hode ditt styre deg?

Det å være psykisk syk er ikke en lek. Der er grusomt å miste bilde av virkeligheten. Ingen har lyst å virke gal, men det er en faktum at når jeg får anfall så virke jeg gal, men hvis du klare å se forbi det så ser du også et lite barn som rope etter hjel og hvis du klare å strekke ut hånden din så klare vi og bekjempe det gale bilde av meg.

 

EN SUPER DUPER DAG

For en super dag vi har hatt i dag. Vi begynte dagen med å lage quiz til "Skjomen open". Rett før vi dro idag fikk jeg et anfall som varte i 15minutter. Jeg er ikke helt sikker på hvor kraftig det var, men jeg var ganske sliten etterpå og hodet mitt holdt på å sprenges, men jeg sov det bare bort. Når vi var nesten framme i Skjomen, så fant jeg ut at jeg hadde glemt quizen og kartet så vi måtte snu å kjøre hele veien tilbake, men hva gjør det når man er i et godt selskap? Når vi endelig kom frem til Skjomen spilte vi en runde Kinasjakk som selvfølgelig bursdagsbarnet vant. Da vi var ferdig for vi ut å herjet i snøen lamme lillesøsteren min og venninen. Vi lekte og herjet så mye at det plutselig var middagstid. Til middag spiste vi lammekoteletter, grillskiver og mye mer. 

Etter middag slappet vi litt av og spilte en runde til med Kinasjakk. Da vi var ferdig med å spille Kinasjakk dro vi ut å lekte igjen. Vi lekte så lenge igjen at det ble tid for "Skjomen open". Skjomen open er da quizorientering med lag. Jeg måtte da springe rundt på campingen og legge ut alle quiz spørsmålene, fy fader det var tungt, men det var vært det for det var drit gøy. Når jeg endelig var ferdig så skulle første laget ut. Og første laget var da taper laget. Stakkars bursdagsbarn. Da første laget endelig hadde kommet tilbake etter 28 minutter var det 2 laget sin tur, og sånn gikk d nu. Jeg måtte være med å springe med alle lagene fordi jeg hadde alle hintene til rebusen. Jeg lover dere det var virkelig tungt. Hvis treneren min leser dette så har jeg trenet for hele påsken hahahahhaahah. PS gratulere med dagen trener. ¨

Når vi var ferdig med Skjomen open så måtte vi dessverre ta farvel. Det var litt trist å dra, jeg er så vant å feire påske sammen med hele familien derfor satte jeg også stor pris på at tante og onkel var med på quizen. Jeg synes generelt at dette var en super dag. Jeg håper bursdagsbarnet koste seg kjempe mye sammen med min familie. Jeg er så glad at anfallet ikke påvirket dagen. Dette var en dag der sykdommen min ikke preget dagen min. Det er ikke ofte jeg kan ha en dag uten at noen er bekymret for meg. Det setter jeg stor pris på. Jeg håper jeg kan ha flere dager som dette. 

Det savnet jeg har følt de siste månedene minsket litt nå som jeg fikk være sammen med folk jeg elsker over alt på jord. 

Gratulere så mye med dagen vennen, håper jeg har gjort at dagen din har vært en forskjell. Elsker deg så mye <3 Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i deg. Jeg setter pris på at du går gjennom dette sammen med meg. Igjen gratulere sååååå mye med dagen.

 

 

Les mer i arkivet » Mai 2016 » Januar 2016 » September 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits