En god dag?Noen dager er bare flotte. Idag er vært en av de gode dagene. Jeg sliter psykisk så når jeg har gode dager setter jeg de skyhøyt. Jeg har ikke så mange av de men i det siste har det vært flere av de. Idag begynte dagen trengt men det hentet seg opp, når man er i et godt selskap hjelper det så sinnsykt på din Helse. Jeg og kjæreste min hadde planlagt å dra ut å spise for ferie eksaman. Dette synes jeg er hyggelig. Det er viktig å ferie at man har klart å gjennomføre tøffe eksamana, vi dro på sushi point for det er favoritt resturanten. Etter det dro vi til han før vi ble hentet. Da vi kom hjem til Håkvik. Bestemte vi oss for å spille dødball. Jeig har ikke spilt dødball siden barne skolen, så det var gøy å gjøre det igjen. Etter noen runder med dødball spilte vi litt fotball. Jeg gikk på fotball i mange år, men når jeg la Skoen på hylla så la jeg igjen kjærligheten for sporten. Man kan kanskje ikke si det siden jeg elsker å se fotball på TV, men jeg la igjen gleden av å spille fotball så når jeg skal spille fotball synes jeg det er kjeldeig men Idag var det faktisk gøy. Det er jo alltid ekstra gøy når man vinner. 

I am so sorry

Jeg beklager så mye for at pausen jeg tok meg ble mye lengre en jeg trodde. Jeg hadde tenkt å ta en liten pause på grunn av at det var russetid og det er en hektisk periode. Det skal skje nye ting hverdag og jeg hadde lyst å leve i nuet. Jeg hadde jo tenkt å blogge etter russetiden,men så har det jo seg sånn at etter russen tiden går man jo inn en eksamensperiode, noen som stresset meg helt sykt mye. Jeg ante ikke at jeg kom til reagere som jeg gjorde. Jeg fikk ikke sove og jeg satt bare skrev oppgave. Skole programmet mitt er annerledes på grunn av min nå værende problemstilling. Jeg er så heldig som har muligheten til å fullføre videregående skole. Jeg setter pris på alle sammen som gjør dette mulig. Jeg har så mange flotte mennesker rundt meg og uten dem hadde ikke dette vært mulig. Jeg måtte ta denne lange pausen for at jeg måtte sett mitt fokus på skolen. 

Det siste blogg innlegget jeg hadde, Da skrev jeg om at nå skulle jeg være russ og jeg var utrulig spent på hvordan jeg kom til å håndtere og være så sosial. Jeg skal si dere at jeg har hatt en super fin russetid. Jeg angre ikke et sekund på at jeg valgte å være russ. Jeg kan ikke si at jeg var med på så mye men det jeg klarte å være med på var utrulig gøy. Jeg ble kjent med nye mennesker og jeg ble bedre kjent med de andre fra trinnet. Jeg kan også si at jeg ble mer kjent med meg selv. Det jeg likte best med russetiden var å se hvor glad ungene ble når de fikk et russe kort. Jeg elsker å glede andre. Da russetiden begynte var jeg skeptisk for at jeg vet at mange kan forvente at når man er russ skal man drikke og sosialisere seg med mennesker man kanskje ikke kjenner så godt. Dette var i vært fall noen var mine bekymringer. Jeg ville ikke bli presset til å drikke mer enn det jeg føler  er greit og jeg var redd for å bli alene. Jeg ville virkelig ikke gå rundt å klenge på han Andre. Hvem viste at jeg skulle ha de så gøy når jeg først var ute. Jeg hadde ingen ting bekymre meg for. Jeg drakk, danset og møte gamle og nye venner. Jeg lære stadigvekk at når man presse seg til noen så blir det som oftest veldig gøy. Jeg angre ikke på noen jeg gjorde russetiden og jeg et kjempe stolt over meg selv for at jeg klarte å gjennom føre. Hvis dere vil vite mer om min Russetid så er det bare sende meg spørsmål også skal jeg prøve å svare så godt jeg bare kan. 

 

 

Jeg beklager så mye for at jeg stadigvekk tar pauser. Jeg elsker å blogge, men jeg er ung og det masse ting som skjer i livet mitt nå og noen ganger må jeg bare bremse opp live mitt og koble meg vekk fra alt. Mitt mål er å blogge så lenge jeg klare. Jeg håper dere like hva jeg har å si. Hvis det er noen dere vil at jeg skal skrive så er det bare skrive det også skal jeg prøve å blogge om det. Jeg skal bli bedre på å være mer stabil på bloggen for som sagt så er dette noen er virkelig brenn for. 

 

Les mer i arkivet » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits