Hvorfor snur det så fort?Hei. Jeg har hatt noen tøffe dager. Det er så tung når humøret snur så fort. Den ene dagen er det bare lek og moro og den andre dagen vil jeg verken se eller høre noen. Jeg bygge en vegg som er nesten umulig så slå ned. Jeg er ganske heldig som har en kjæreste, som prøve å bryte den ned. Denne gangen har det ikke vært så lett for han å komme seg igjennom, men jeg håper at han ikke gir opp meg. Jeg har veldig lyst å være glad å være rundt mennesker men det er bare noen med kroppen min og hjernen min som rett og slett ikke klare. Det har ingenting med vilje å gjøre. Denne del av min sykdom klare jeg ikke å forstå meg på. Hvordan kan det skifte så fort? Jeg har rett og slett  ikke kontrollere hva jeg føler.  Som jeg sa sier disse par dagene har ikke vært lett for meg, men forhåpentlig snur det det igjen. Vi skal ha salat til middag noen som jeg elsker kanskje det kan hjelpe på. 

 

 

Paradise Hotel?
 

Det er ikke alltid lett å drive med blogg. Når man er en amatør blogger å prøver å jobbe seg oppover er mye vanskeligere en folk trur. Det er en helt annen press enn å være toppblogger for når man er toppblogger står det mye på spill siden det blir en jobb. Det som er fordelen med det er jo at man har flere så følger med så det er kanskje letter å få tilbake melding om hva man skal skrive om. Jeg påstår ikke at det er lett å være toppblogger. Jeg har aldri vært det så jeg vet overhode ikke hvordan det er å bli dømt fra topp til tå. Når man leser bloggen til PH deltakerene så for man en viss innsikt over hvordan det kan være å gå fra å være en amatør blogger til en toppblogger. Jeg leste nettopp innlegget til Sofie fra PH og det jeg tenkte når jeg leste dette er det rart det er krig i verden. Her driver de å rakke ned et menneske de aldri har Møtt. Hvordan kan man ønske et annet menneske dø bare på grunn av et avgjørelse hun gjore i et realityprogram? Jeg blir rett og slett mørkeredd når jeg leser hvordan vi mennesker oppføre oss mot hverandre. Alle dere nettroll der ute være så snill å oppsøk hjelp, man ikke ha det  godt inni seg når man bruke så mye tid på trøkke ned et mennesker man aldri har vært i kontakt med. Dere burde ta en titt i speilet og spør dere selv hva er de jeg er så sint for?

http://sofienils1.blogg.no/ Her er bloggen hennes

 

Ute på bloggen har en konkurranse og en spørrerunde. Jeg må dessverre meddele at jeg kan ikke gjennomføre med dette. Grunnen for det er at det er for få deltakere og jeg fikk så lite spørsmål at jeg kan ikke gå videre med det. Jeg beklager så mye for de få som var så snill å sendte inn klær å spørsmål. 

Jeg synes denne del av bloggen er vanskelig. Når er man klar til å begynne å ha konkurranser på bloggen? Jeg vet at jeg ikke sliter med nettroll takk Gud for dette, men jeg sliter med å få dere til bli interessert i min blogg så hvis det er ting dere vil jeg skal skrive om vær så snill å skriv det til meg. 

 

 

 

Les mer i arkivet » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017
+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits